Chec pufos cu rahat

de patrick_2010 in Prajituri, 12 Mai 2013 | 24466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 gr. faina
  • 100 ml ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • rahat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu rahat:

Albusurile se bat spuma tare cu cele 250 grame zahar, dupa ce zaharul s-a topit ,treptat se adauga galbenusurile , apoi  100 ml ulei, praful de copt, apoi se presara cele 200 gr faina si se amesteca usor pentru a nu se forma gogoloase, apoi se adauga bucatetele de rahat .

Jumate din compozitie se pune intr-o tava unsa cu margarina, cealalta jumatate se amesteca cu linguri de cacao si se toarna deasupra.

Se pune in cuptorul preincalzit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

12.05.2013, 18:13

Rocsi 1

12.05.2013, 22:14

Bun checul

patrick_2010 1

13.05.2013, 18:34

testul scobitoarei!cand nu se lipeste de scobitoare este gata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si capsuni