Chec pufos cu visine si afine

de diaconta in Dulciuri, 11 Iul 2011 | 7827 vizualizari

 

Un desert foarte rapid,de fapt reteta era de briose,dar cum nu am vrut sa stau prea mult la bucatarie(mai bine mai zambaresc pe aici) am decis sa fac un chec.Acuma ramane sa va decideti daca-l vreti asa fierbinte sau il pastrati pentru dimineata la cafeluta.Eu nu m-am abtinut,ba chiar l-am taiat pana inca era fierbinte....stiu,o sa spuneti "rusinicaaaaaaa"....dar asta e,imi era pofta.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 4 oua
  • 200 gr zahar pudra
  • 1/2 praf de copt cu sofran de la Dr,Oetker
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • sare
  • visine ,afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu visine si afine:

Untul se mixeaza impreuna cu zaharul pudra.Se adauga pe rand cele patru oua,avand grija sa-l incorporam bine fiecare si apoi sa-l punem urmatorul.Eu am pus dupa fiecare ou si cate putina faina,astfel coca va ramane ca si o crema frumoasa.Adaugam aromele si praful de copt,apoi faina ramasa.

Incorporam incet fructele,punem in tava de chec tapetata si lasam la cuptor pentru 45 de minute.

Rapid si delicios.

Pofta buna!!!!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu visine si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

17.07.2011, 21:42

si de aicea tot 3 bucati vreau ..........................

diaconta 1

17.07.2011, 21:44

Medi da' de ce vrei tu tot cate trei?

Bya Ralu 1

20.04.2012, 01:01

cred ca a iesit delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine