Chec sarat

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2015 | 4242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua de prepelita (sau 5 oua de gaina)
  • 150 ml lapte
  • 250 g faina
  • 100 g branza telemea
  • 150 g sunca presata afumata
  • 100 g cabanos
  • 2 ardei capia rosii
  • 20 ml ulei
  • o lingurita praf copt
  • masline fara sambur
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec sarat:

  1. Intr-un bol mai maricel sparge ouale si bate-le doua minute cu un tel para.
  2. Adauga laptele si mai bate cu telul un minut.
  3. E momentul sa pui uleiul si branza telemea pe care ai sfaramat-o intre degete si sa omogenizezi.
  4. Adauga faina amestecata cu praful de copt si amesteca.
  5. Toaca cubulete sunca, rondele subtiri cabanosul, ardeiul spalat, curatat si feliat taie-l cubulete, iar maslinele taie-le-n bucatele mici.
  6. Adauga-le peste compozitie si omogenizeaza.
  7. Pregateste o tava de chec . unge-o cu ulei si presara faina.
  8. Toarna compozitia atat cat sa ajunga pana a 3/4 din inaltimea tavii. Eu am facut intr-o tavita mai mica si-am pus si-n 6 forme de briose. Aici depinde de tava folosita.
  9. Introdu la cuptor si lasa pana se rumeneste frumos.
  10. Lasa la racit apoi feliaza.
  11. Stiti ce mi-au zis copiii mei? Are gust a pizza, de acum sa nu mai faci pizza, fa doar de asta.
  12. Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec sarat 407784
retete culinare - Chec sarat 407785

COMENTARII (24)

Xandrinne 1

21.10.2015, 23:00

Delicios!!

Catalina L 1

22.10.2015, 20:47

mihaelar63 1

03.11.2015, 12:54

Ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L