Chec simplu

de gaby_gabytza in Prajituri, 2 Feb 2013 | 1474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • cca 2 cani faina
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu:

Ouale le mixam impreuna cu zaharul si praful de sare pana se topeste zaharul.   Adaugam treptat untul topit si racit,laptele,smantana,esenta de rom.  Amestecam 1 cana de faina cu praful de copt si adaugam peste compozitia de oua si omogenizam bine. Dupa adaugam si restul de faina pana obtinem consistenta dorita.  Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina dar oprim 2 linguri din compozitie.  Amestecam compozitia ramasa cu cacao si esenta de rom si turnam deasupra in tava.  Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.  Lasam sa se raceasca putin in tava.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec simplu-0
Chec simplu-1
Chec simplu-2

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

03.02.2013, 10:17

ms elena

Anamaria Cook 1

03.02.2013, 12:30

O feliuta si la mine gaby...ca tare bine mai arata

gaby_gabytza 1

04.02.2013, 19:39

ms anamaria

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04