Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am vrut sa fac un chec marmorat...dar nu am avut cacao...asa ca a iesit simplu dar aromat si bun...reteta Jamila Cuisine... reteta pentru 2 tavi de chec si 6 briose
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat ffff bine cu praful de sare, apoi se bat in continuare cu zaharul vanilat si zaharul tos , pana ce acesta este dizolvat complet. Punem cate o lingura si mixam bine. Iar punem o lingura si mixam si tot asa pana ce terminam zaharul si obtinem o spuma lucioasa care nu cade din castron.
Galbenusurile le amestecam ca la maioneza cu cele 8 linguri de ulei. Apoi turnam galbenusurile peste albusuri.
Faina amestecata cu praful de copt se toarna peste albusuri si galbenusuri. Se amesteca cu o spatula cu miscari largi de jos in sus.
Punem compozitia astfel obtinuta in 2 tavi de chec, pentru ca tavile mele sunt mai micute, restul compozitiei l-am pus in 6 forme de briose.
Se introduce la cuptor pana trec testul scobitorii, asta depinde de cuptor. L mine dureaza cam 30-35 de minute. Briosele au fost gata dupa 25 de minute.
Pofta buna
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult