Chec "Zebra"

de Patricia Iordache in Dulciuri, 31 Mai 2013 | 22559 vizualizari

COMENTARII (41)

ionela2682 1

31.05.2013, 17:37

Patricia Iordache 1

31.05.2013, 18:06

Costeo, nici n-ai cum sa spui ceva de gust, pentru ca nu ai gustat
Ionela...

Rocsi 1

31.05.2013, 21:01

Cat de frumos ti-a iesit

Patricia Iordache 1

31.05.2013, 21:51

Lau 1

01.06.2013, 16:36

bucatarie_marocana 1

01.06.2013, 17:05

foarte frumos

Sidy 1

28.06.2013, 07:19

LA MULTI ANI fericiti si sanatosi !

marianascarlat 1

28.06.2013, 07:32

Inca odata: „La multi ani fericiti!”

Bucataras 1

28.06.2013, 12:30

la multi ani, Patricia, tot ce-ti doresti!

Patricia Iordache 1

28.06.2013, 14:11

Sidy, Mariana, Gusty...multumesc din suflet pentru urari! Alaturi de voi, ziua este mai frumoasa!

RuxyRux 1

28.06.2013, 14:16

La Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti Ani si la muuuuulti bani si la muuuuulta sanatate si prosperitate in toate!

Patricia Iordache 1

28.06.2013, 14:49

Draga mea Ruxy...

JamilaCuisine 1

28.06.2013, 15:38

Cu mare, mare drag. Patricia. Imi [pare rau ca ti-am vazut asa de tarziu checul. Ti-a iesit superrr! te pup si LA MULTI AAAAAANI!

marcelika 1

28.06.2013, 19:02

arata ft bine, cu siguranta e si ft bun.......dar cu cele 6 linguri de apa ce ai facut????

Patricia Iordache 1

28.06.2013, 19:46

Marcelika, ma bucur ca-ti place! Uite ce am facut cu apa: "Amestecam praful de cacao cu apa si amestecam pana obtinem o pasta."

Patricia Iordache 1

28.06.2013, 19:47

Draga Jamila...multumesc pentru reteta si pentru urari!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe confiate