Chec Zebra

de - Andreea - in Prajituri, 30 Iun 2013 | 7596 vizualizari

 

Un dulce bun si in aceasta varianta de efect !!!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 150 gr faina
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 25 gr cacao
  • 1\2 plic drojdie ptr cuptor( sau praf de copt)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Zebra:

Margarina topita si apoi lasata sa se raceasca se amesteca bine cu 100 gr zahar si lingura de zahar vanilat.Trebuie sa obtinem o compozitie cremoasa.

Se adauga apoi ouale unul cite unul pe rind( amestecam bine dupa fiecare).Se obtine o crema bogata.Se adauga apoi putin cite putin faina amestecata cu drojdia alternind cu 125 ml lapte.

impartim aluatul obtinut in doua parti.In una din parti adaugam cacaua,zaharul ramas si restul de lapte.

Intr-o tava tapetata cu hirtie de copt punem cu ajutorul unei linguri,pe rind din compozitia alba,apoi cea neagra si tot asa pina terminam aluatul.

Se da la cuptorul incins pentru 30 minute ( se face testul cu scobitoarea) la 180 grade.

Cind e gata se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Zebra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec guguluf marmorat cu branza