Chec zebra

de DanaModog in Prajituri, 2 Ian 2015 | 3120 vizualizari

 

Tot am vazut retete de chec zebra si mi se parea complicat si sofisticat pana am incercat si eu. Am fost foarte multumita si merge perfect cu o cana de ceai sau o ceasca de cafea intr-o zi friguroasa si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de lapte
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • jumatate de cana de ulei
  • 4 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra:

Intr-un bol am adaugat laptele, zaharul  si uleiul si am amestecat cu un tel. Am adaugat faina cu praful de copt incet in compozitie. Am impartit compozitia in 2 si in una am pus cacao iar in cealalta coaja de lamaie. Intr-o forma de cozonac tapetata am pus cate un polonic de compozitie cu cacao, unul cu lamaie si tot asa pana am adaugat toata compozitia.

Se lasa cam 60 de minute la cuptor si se verifica cu o scobitoare. Se lasa la racit inainte sa fie scos din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec in doua culori