Chec.......1,2,3,4

de Doralinda in Prajituri, 16 Noi 2012 | 13539 vizualizari

 

Cu aceste numere imi aduc aminte cum sa prepar acest chec! E un chec foarte pufos! Merge de minune dimineata la o cafea, dar si dupa amiaza ptr copii la o gustare dupa scoala.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 pahare faina
  • 2 pahare zahar
  • 1 pahar lapte
  • 1 pliculet (10 gr) praf de copt
  • 200 gr unt
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec.......1,2,3,4:

Topim untul si amestecam intr-un bol impreuna cu zaharul si ouale. Apoi turnam alternativ faina in care am amestecat cu praful de copt si lapte. Turnam mai mult din jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu putin unt si presarata cu putina faina, apoi la ceea ce a ramas, adaugam cacao si amestecam, turnand apoi peste compozitia din tava, amestecand usor pe deasupra cu o lingura ptr a se integra si compozitia de cacao. Lasam 1 ora la cuptorul preincalzit la 180C ( al meu cuptor il pun la 160C).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec.......1,2,3,4" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (34)

Doralinda 1

03.10.2013, 11:19

Bya

Roxana_Micula 1

03.10.2013, 18:57

Oul trebuie batut spuma? Vreau sa-l fac si eu..tare delicios arata

Doralinda 1

03.10.2013, 19:05

Eu chiar l-am facut azi, si mi-a iesit iar tare pufos! Ouale le adaugi dupa ce bati putin untul cu zaharul si lasi mixerul sa amestece vreo 2-3 min pana prinde culoarea lamaii, din experienta, cu cat sunt mai mai mult batute ouale, cu atat e mai pufos checul! Sper ca ti-am fost de ajutor.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci, rahat si stafide