Cheescake

de JulyCris in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 4297 vizualizari

 

N-am cuvinte! Pt cine adora branza dulce,e minunat!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 gr biscuiti Petite Beure
  • 1 pachet unt
  • Crema
  • 600 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 100 ml frisca
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • 250 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake:

Am vazut reteta aici.Mi-am zis,gata,"o fur." Si asa am facut. Fie-mea,dupa ce a mancat a zis.."E geniala! Intra la favorite!"

Blat

Biscuitii ii maruntim la robot.Peste ei adaugam untul topit.Amestecam si punem compozitia formata intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt. Aplatizam putin.Punem biscuiti inclusiv pe peretii tavii.Bagam la frigider pana ne ocupam de crema.

Crema

Branza de vaci o mixam cu zaharul.Adaugam smantana si mixam bine. Punem ouale unul cate unul,amestecand cu o lingura,iar la final adaugam frisca batuta si esenta de vanilie si continuam amestecarea pana la omogenizarea totala.Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la cuptorul preincalzit pt o ra la foc mic.Se lasa la racit,se orneaza dupa preferinte si se baga la frigider. 

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

laura_n 1

23.03.2014, 11:46

grozav! poti folosi chiar mai putin unt pt blat, iesi mai avantajos )

JulyCris 1

23.03.2014, 14:58

Laura,sa stii ca mie mi s-a parut putin 1 pachet de unt. Nu s-au acoperit biscuitii. Au ramas destul de faramiciosi. Bine,nici n-am mai facut vreodata(decat unul la rece care a fost esec total ) si am crezut ca asa trebuie sa fie.Am mers exact pe reteta. Oricum,data viitoare tot cu un pachet fac.

MIUTA 1

28.03.2014, 12:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu topping de zmeura