Cheescake

de JulyCris in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 961 vizualizari

 

N-am cuvinte! Pt cine adora branza dulce,e minunat!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 gr biscuiti Petite Beure
  • 1 pachet unt
  • Crema
  • 600 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 100 ml frisca
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • 250 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake:

Am vazut reteta aici.Mi-am zis,gata,"o fur." Si asa am facut. Fie-mea,dupa ce a mancat a zis.."E geniala! Intra la favorite!"

Blat

Biscuitii ii maruntim la robot.Peste ei adaugam untul topit.Amestecam si punem compozitia formata intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt. Aplatizam putin.Punem biscuiti inclusiv pe peretii tavii.Bagam la frigider pana ne ocupam de crema.

Crema

Branza de vaci o mixam cu zaharul.Adaugam smantana si mixam bine. Punem ouale unul cate unul,amestecand cu o lingura,iar la final adaugam frisca batuta si esenta de vanilie si continuam amestecarea pana la omogenizarea totala.Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la cuptorul preincalzit pt o ra la foc mic.Se lasa la racit,se orneaza dupa preferinte si se baga la frigider. 

Enjoy!

 

RETETA IN IMAGINI

Cheescake-0
Cheescake-1
Cheescake-2
Cheescake-3
Cheescake-4
Cheescake-5
Cheescake-6

COMENTARII (9)

laura_n

laura_n 1

23.03.2014, 11:46

grozav! poti folosi chiar mai putin unt pt blat, iesi mai avantajos )

JulyCris

JulyCris 1

23.03.2014, 14:58

Laura,sa stii ca mie mi s-a parut putin 1 pachet de unt. Nu s-au acoperit biscuitii. Au ramas destul de faramiciosi. Bine,nici n-am mai facut vreodata(decat unul la rece care a fost esec total ) si am crezut ca asa trebuie sa fie.Am mers exact pe reteta. Oricum,data viitoare tot cu un pachet fac.

MIUTA

MIUTA 1

28.03.2014, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!