Cheescake cu zmeura

de ianculubita in Prajituri, 4 Aug 2014 | 743 vizualizari

 

O combinatie super delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti petite-beure
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana lichida
  • 200 g ciocolata alba
  • 200 g branza tip Philadelphia
  • 250 g zmeura
  • 40 g zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu zmeura:

Se imbraca o forma de tarta cu folie alimentara. Intr-un vas se amesteca biscuitii pisati cu unt moale, se face o sfera si se da la frigider 15 minute.

In acest timp se pune pe foc smantana si ciocolata rasa, se amesteca pana se topeste si se da la rece. Branza se amesteca cu zmeura pasata cu furculita, cu crema de ciocolata rece, se rastoarna peste blatul de biscuiti pus in prealabil in forma de tarta, se niveleaza suprafata si se lasa la frigider cel putin 2 ore.

Cand se serveste se scoate din forma, se inlatura cu grija folia, se aseaza pe un platou si se orneaza cu zmeura apoi se taie.

 

TIPS-URI

1

trebuie bine sa se raceasca, altfel crema este moale asa cum mi s-a intamplat mie pentru ca nu am avut rabdare

RETETA IN IMAGINI

Cheescake cu zmeura-0
Cheescake cu zmeura-1
Cheescake cu zmeura-2
Cheescake cu zmeura-3
Cheescake cu zmeura-4
Cheescake cu zmeura-5
Cheescake cu zmeura-6
Cheescake cu zmeura-7

COMENTARII (16)

Panacris

Panacris 1

13.08.2014, 16:56

ianculubita

ianculubita 1

15.08.2014, 10:09

mihaelar63

mihaelar63 1

29.10.2014, 18:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!