Cheese Balls with nuts

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2010 | 6581 vizualizari

 

Este un aperitiv aspectuos, simplu de facut si satios.
Reteta este tradusa si adaptata dupa gustul meu de pe un site american asa ca i-am pastrat denumirea in engleza insa in traducere pentru necunoscatori inseamna mingi/bile de branza cu nuci

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza amaruie galbena(ce tip vreti)
  • 50 g branza telemea de capra mai grasa
  • 2 linguri crema de branza/cascaval (eu am folosit Milli)
  • piper mozaic Kotanyi
  • nuci coapte si macinate
  • un praf pudra de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Balls with nuts:

Se amesteca ingredientele si se formeaza cu mana mici bilute.Se tin la rece un timp sa se intareasca putin.Intre timp coacem si apoi zdrobim miezul de nuca.Il amestecam cu piper mozaic din rasnita.Apoi scoatem bilutele de branza si le tavalim bine prin amestecul de nuca cu piper.Gata!
p.s. in reteta americana se adauga si o lingurita otet si un praf de sare iar la sfarsit se tavalesc si prin patrunjel tocat.Cred ca sunt bune ambele variante dar mie imi plac mai mult asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Balls with nuts" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

08.03.2010, 17:15

daca tu zici s-o testam, atunci ''o iau de buna''!mie sigur imi place, caci fara branza nu pot sa traiesc!

Oana 1

08.03.2010, 19:16

Mmmm, ce bunatate! merg de minune si niste fructe pe-acolo struguri, mere

ANCA 1

08.03.2010, 20:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata