Cheeseburger

de Dana_Retetegg in Sandvisuri, 18 Iul 2013 | 2396 vizualizari

 

Uneori am pur si simplu pofta de un hamburger sau cheeseburger si de cartofi prajiti :) Stiu ca nu-i o mancare prea sanatoasa, insa e foarte gustoasa ...trebuie sa recunoastem :D

 

INGREDIENTE

  • 6 chifle;
  • 500 g carne tocata (porc + vita),
  • 2 catei de usturoi,
  • oregano,
  • boia,
  • sare,
  • piper;
  • 6 felii de cascaval,
  • 3 castraveciori murati,
  • 3 rosii,
  • 6 frunze de salata,
  • 1 ceapa mare,
  • ketchup,
  • maioneza;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger:

Mai intai pregatim chiftelutele de carne.  

Amestecam intr-un bol carnea tocata si condimentele, plus cateii de usturoi tocati fin.  

Incingem o tigaie si o ungem cu putin ulei.  

Formam chiftelute mai mari si late pe care le asezam in tigaia incinsa. Le rumenim pe ambele parti si scoatem pe o farfurie.  

Cascaval nu luati din acela feliat ci cascaval mare pe care il feliati voi, zic eu ca e mult mai bun. Eu asta am facut si mi-a placut :)  

Am feliat si rosiile, castraveciorii, am taiat ceapa in rondele. Frunzele de salata le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga apa.  

Am taiat chiflele pe jumatate si am inceput sa montez cheeseburgerul: o frunza de salata, chifteluta, felii de castravete, felii de rosie, rondele de ceapa, felie de cascaval, ketchup si maioneza.  

Deasupra am asezat jumatatea de chifla, am pus o mana generoasa de cartofi prajiti langa cheeseburger si am servit :)

 

COMENTARII (12)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

18.07.2013, 19:14

bun bun

Rocsi

Rocsi 1

18.07.2013, 22:41

Bun si cum este pregatit in casa vreau si euuuu

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

20.07.2013, 12:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!