Cheeseburger

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 1 Oct 2015 | 4828 vizualizari

 

Cum am scris in reteta anterioara : http://www.bucataras.ro/retete/hamburger-73268.html , am pregatit compozitia pentru doi burgeri . Cu unul am preparat hamburger , cu cel de-al doilea va prezint Cheeseburger ... pentru ' Pachetelul vesel ' ...

 

INGREDIENTE

Pentru burger:

  • 200 gr carne tocata
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup
  • sare
  • piper

In plus :

  • 1 chifla
  • 1 lingura maioneza
  • 2 felii branza topita
  • salata verde
  • 1 rosie
  • inele de ceapa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger:

Asa cum am scris la reteta anterioara pregatim compozitia astfel: punem intr-un castron carnea tocata, mustarul, ketchup-ul, sare si piper dupa gust. Amestecam bine ingredientele si formam doi burgeri. Ii punem pe o farfurie si ii dam la frigider pentru 15 minute. 

Dupa acest timp, punem tava grill pe aragaz si lasam sa se incalzeasca bine. Ungem cu ulei si coacem burgerii 3 minute pe o parte, apoi ii intoarcem pe cealalta parte si ii coacem pentru alte 3 minute.  

Chifla de paine o feliem in doua pe orizontala . 

Daca s-a racit carnea, o punem intr-o tigaie unsa cu ulei, punem o felie de branza peste carne si lasam ca branza sa se topeasca usor. 

Asezam prima jumatate de chifla pe o farfurie. Ungem chifla cu maioneza, punem salata verde, o felie branza, felii de rosie, presaram sare, punem apoi carnea cu branza topita, inelele de ceapa si putina salata verde. 

Incheiem cu cea de-a doua jumatate de chifla. 

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Din cantitatile pentru burger de mai sus ies doi burgeri .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheeseburger