Cheeseburger de Dorobanţi by Bogdan :)

de ionix in Vita, 19 Dec 2010 | 4692 vizualizari

 

eh... soţul lucrează pe Dorobanţi şi a "furat" reţeta de la un fast-food din zonă...
el a fost cel care a preparat ceea ce se vede....

 

INGREDIENTE

  • două cepe
  • două chifle pentru hamburger
  • 4 felii de caşcaval toast
  • sos de maioneză Hellmann's
  • ketchup iute
  • două bucăţi de carne de vită pentru hamburger 
  • doi castraveţi muraţi în oţet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger de Dorobanţi by Bogdan :):

Chflele se taie în două. Pe jumătatea de jos se pun bucăţile de caşcaval şi se dă la cuptor până când se înmoaie caşcavalul.

Între timp... Se încinge tigaia cu ulei iar în ulei încins prăjim carnea pentru hamburger. După ce s-au prăjit bucăţile de carne, scoatem carnea pe un şserveţel şi punem ceapa tăiată cubuleţe su julien.

Lăsăm ceapa 2-3 minute în uleiul bine încins, până se înmoaie, iar apoi se pune la scurs pe şeveţel.

Castraveţii muraţi se taie fâşii.

După ce chiflele au stat suficient la cuptor, le scoatem si turnăm puţin ketchup. Peste punem următoarele: carnea, ceapă, sos de maioneză, ketchup, castraveţii şi deasupra punem cealaltă jumătate de chiflă.

Se serveşte cald cu o bere rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger de Dorobanţi by Bogdan :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

ionix 1

20.12.2010, 15:39

nu este foarte sănătos vă mulţumes!

kamy 1

20.12.2010, 22:09

ionela...pe dorobanti??unde-s cafenelele de fite?? ce-a facut sotul arata bine...merge din cand in cand 5f

ionix 1

21.12.2010, 09:47

@Kamy... dap, ăla-i Dorobanţiul mersic!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri de vita - reteta video