Cheesecake

de aditochi in Torturi, 6 Iun 2013 | 1357 vizualizari

 

O prajitura senzationala si foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • Branza dulce de vaci 800g
  • zahar 200 g
  • capsuni 500 g
  • gelatina 1 plic
  • unt 150g
  • biscuiti 200 g
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Biscuitii se piseaza,se amesteca cu untul topit si se preseaza in forma.

Branza se freaca bine cu zaharul si se amesteca cu gelatina dizolvata in apa calda

(e bine sa se urmeze indicatiile de pe ambalaj).Se pune branza peste biscuiti.Capsunile se pun intr-o tigaie cu putin zahar si se tin la foc mic pana cand se formeaza un sirop care mai apoi este strecurat sau nu,dupa preferinte.Acest sirop se lasa la racit,se adauga si in acest sirop gelatina.Eu am folosit un pliculet pentru toata reteta, si se toarna peste branza.Forma se lasa la rece minim 2-3 ore

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake-0
Cheesecake-1

COMENTARII (11)

aditochi

aditochi 1

07.06.2013, 12:42

gelatina am pus-o in apa calduta si am mai bagat la microunde cate 5-10 secunde pentru ca apa nu trebuie sa fiarba..apa calduta

diaconta

diaconta 1

07.06.2013, 12:59

Asa este,nu trebuie sa fiarba in nici un caz,dar scrie si pe plic ca se hidrateaza cu apa rece.
Gata,am tacut, ca nu vreau sa par vreo zgropturoaica si nici atotstiutoare,mai gatesc si eu "dupa ureche"

Bya Ralu

Bya Ralu 1

13.06.2013, 00:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!