Cheesecake

de gaby_duceag in Prajituri, 10 Mai 2010 | 4190 vizualizari

 

Pornind de la cheesecake-urile Mihai,am" realizat" si eu un desert devorat de mine si fii-miu:)))

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 350gr biscuiti macinati
  • 3linguri cacao
  • 100gr unt
  • umplutura
  • 250gr frisca lichida
  • 500gr branza vaci
  • 2linguri capuccino
  • 150gr zahar caramelizat apoi macinat
  • 1lingura amidon
  • 2oua+2galbenusuri
  • 3-4linguri suc de lamaie
  • glazura
  • 250gr zahar pudra
  • o lingura cacao
  • 4linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

blatul

Amestecam untul cu biscuitii macinati si cacaoa.

Intindem uniform acest amestec intr-o forma cu peretii detasabili, presand bine cu mana

umplutura

Mixam branza de vaci.Adaugam frisca lichida mixand in continuare apoi incorporam si ouale impreuna cu amidonul diluat in sucul de lamaie,zaharul macinat si capuccino.

Omogenizam si turnam amestecul peste blat.

Introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40-45min, la foc mic.

Oprim focul fara a scoate prajitura din cuptor.

O lasam inca 2h, sa se raceasca lent.

glazura

Amestecam ingredientele si le fierbem la foc mic pana ce nu se mai zaresc cristalele de zahar si glazura devine lucioasa.

Turnam peste prajitura(nu am pus-o pe toata, mi-a parut prea multa)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sylvia 1

10.05.2010, 18:47

Vai ce bine arata !!!

gaby_duceag 1

10.05.2010, 22:31

@rocsi,cam pe cand vrei sa vin?@sylvia,multumesc

nadina73 1

10.05.2010, 23:54

super bine arata pun si 5 furci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea