Cheesecake

de gaby_duceag in Prajituri, 10 Mai 2010 | 2011 vizualizari

 

Pornind de la cheesecake-urile Mihai,am" realizat" si eu un desert devorat de mine si fii-miu:)))

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 350gr biscuiti macinati
  • 3linguri cacao
  • 100gr unt
  • umplutura
  • 250gr frisca lichida
  • 500gr branza vaci
  • 2linguri capuccino
  • 150gr zahar caramelizat apoi macinat
  • 1lingura amidon
  • 2oua+2galbenusuri
  • 3-4linguri suc de lamaie
  • glazura
  • 250gr zahar pudra
  • o lingura cacao
  • 4linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

blatul

Amestecam untul cu biscuitii macinati si cacaoa.

Intindem uniform acest amestec intr-o forma cu peretii detasabili, presand bine cu mana

umplutura

Mixam branza de vaci.Adaugam frisca lichida mixand in continuare apoi incorporam si ouale impreuna cu amidonul diluat in sucul de lamaie,zaharul macinat si capuccino.

Omogenizam si turnam amestecul peste blat.

Introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40-45min, la foc mic.

Oprim focul fara a scoate prajitura din cuptor.

O lasam inca 2h, sa se raceasca lent.

glazura

Amestecam ingredientele si le fierbem la foc mic pana ce nu se mai zaresc cristalele de zahar si glazura devine lucioasa.

Turnam peste prajitura(nu am pus-o pe toata, mi-a parut prea multa)

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake 31117
retete culinare - Cheesecake 31118

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (22)

Sylvia 1

10.05.2010, 18:47

Vai ce bine arata !!!

gaby_duceag 1

10.05.2010, 22:31

@rocsi,cam pe cand vrei sa vin?@sylvia,multumesc

nadina73 1

10.05.2010, 23:54

super bine arata pun si 5 furci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21