Cheesecake American

de cristeena20 in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 394 vizualizari

 

Asta e reteta cumnatei mele care nu da niciodata gres. Eu am facut-o fara niciun sos la cererea familiei dar daca va plac fructele de padure sau afinele puteti face alaturi un sos din fructe.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti digestivi
  • 50 gr unt
  • 400-450 gr crema de branza gen Philadelphia (2 cutii)
  • 4 oua
  • coaja de portocala
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 1 cutie lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake American:

Biscuitii se zdrobesc cu un sucitor sau se pot pune in robot (eu am ales a doua varianta) si adaugam untul topit peste, amestacand bine pentru a se omogeniza. Intr-o forma rotunda cu fundul detasabil si unsa cu unt punem amestecul de biscuiti si il batucim cu mana sa formam baza cheesecake-ului.Punem deoparte. 

Incalzim cuptorul la 180 grade.

Pentru umplutura amestecam cu mixerul crema de branza cu coaja de portocala pana se face moale si cremoasa, aduagam laptele condensat si apoi laptele masurat cu aceeasi cutie de la laptele condensat. Punem ouale batute in prealabil cu telul si mixam usor pana se incorporeaza. Turnam cu grija peste baza de biscuiti si dam la cuptorul incins. Scoatem cand devine rumen deasupra si usor intarit. 

Soatem si il lasma sa se raceasca inainte sa il scoatem din forma. 

Noi l-am servit simplu , dar daca va plac fructele de padure, iese super bun cu un sos facut din fructe de padure si zahar.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake American-0
Cheesecake American-1
Cheesecake American-2
Cheesecake American-3
Cheesecake American-4
Cheesecake American-5
Cheesecake American-6
Cheesecake American-7
Cheesecake American-8
Cheesecake American-9
Cheesecake American-10

COMENTARII (9)

Rux 1

28.06.2016, 22:04

Arata grozav de bine!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:07

ancutsa 1

05.07.2016, 15:04

foarte interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04