Cheesecake + Brownie = ??

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 18 Ian 2010 | 30838 vizualizari

 

Am descoperit de curand aceasta prajitura si am vrut neaparat sa v-o impartasesc si voua! Daca va place cheescake-ul, sigur o sa indragiti si prajitura aceasta!

 

INGREDIENTE

  • pentru crema de branza
  • 250 gr ricotta
  • 250 gr mascarpone
  • 100 gr crema branza (eu am folosit Rama)
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • esenta vanilie
  • pentru brownie
  • 200 gr zahar
  • 300 gr ciocolata
  • 200 gr unt
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf copt
  • 6 oua
  • vf sare
  • esenta vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake + Brownie = ??:

Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la copt.



Adaugam toate ingredientele pentru crema de branza intr-un bol mare si mixam bine pana se omogenizeaza compozitia.



Punem intr-un vas ciocolata impreuna cu untul la topit, amestecand usor. Dupa ce s-a topit toata ciocolata , luam vasul de pe foc si lasam la racit.



Separat, mixam ouale cu un varf de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana isi dubleaza volumul. Ajutandu-ne de un tel incorporam ciocolata topita cu untul si faina amestecata cu praful de copt.



Tapetam o tava cu hartie de si punem compozitia de mai sus.



Acum e momentul sa folosim si compozitia de branza. Ajutandu-ne de o lingura, punem din loc in loc si crema de branza pana terminam compozitia. Amestecam usor cu o furculita sau cu o scobitoare. Dam la cuptor, la foc mic pentru 40 min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake + Brownie = ?? 14049
retete culinare - Cheesecake + Brownie = ?? 14050
retete culinare - Cheesecake + Brownie = ?? 14051

COMENTARII (34)

Daniela20 1

14.04.2013, 15:03

A iesit buna prajiturica, dar branza mi s-a dus la fund- s-a facut un strat...nu inteleg de ce.

diaconta 1

14.04.2013, 15:12

Bun venit Daniela
Mie imi place foarte mult genul acesta de prajitura.
Branza e cam multa pentru restul compozitiei,de aceea s-a dus la fund

bianca92 1

12.10.2013, 18:57

mmmmm ce buna trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI