Cheesecake Brownies

de Ligia Bxl in Prajituri, 17 Iul 2014 | 12577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
  • 75 gr faina
  • 215 gr zahar pudra
  • 2 linguri de cacao
  • 250 gr branza (mascarpone,philadelphia,eu am folosit ricotta)
  • 65 gr frisca lichida
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Brownies:

Se incinge cuptorul la 160°c.

Se unge o tava de 16-25 cm cu unt si se pune o foaie de copt.

Se topeste ciocolata la bain-marie impreuna cu untul.Se lasa la racit 5 minute,apoi peste se adauga 2 oua batute si se incorporeaza bine.

Intr-un alt bol se amesteca faina,100 gr de zahar pudra si cacaoa cernuta. Se amesteca (compozitia nu trebuie sa fie prea amestecata).

 Intr-un bol separat se bate cu un mixer branza,zeama de lamaie,frisca lichida si restul de zahar pudra pana devine o compozitie fina,apoi se adauga oul ramas si se incorporeaza toate.

Se toarna cele doua compozitii pe rand in tava (sau se poate modela dupa placul fiecaruia) eu am pus intai compozitia de ciocolata apoi cea de branza.

Cu o scobitoare se pot face modele.Se da la cuptor cca 50 min.

Dupa coacere se lasa la racit cam 2-3 ore.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Brownies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

17.07.2014, 22:37

Delicioasa prajitura!

MOKUSKA 1

18.07.2014, 09:32

Delicioasa

Ina 1

18.07.2014, 19:56

Au, cum arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu portocale