Cheesecake cu afine si nectarine

de Criss in Torturi, 20 Sep 2011 | 1992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul de biscuiti avem nevoie de:
  • -400 g biscuiti 
  • -150 g unt
  • -2-3 linguri lapte
  • -2 linguri zahar pudra
  • -esenta de vanilie sau migdate
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • -400 ml frisca
  • -300 g branza de vaci
  • -250 g mascarpone
  • -200 g zahar pudra
  • -1 nectarina decojita si taiata cubulete
  • -250 g afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu afine si nectarine:

Afinele se pun intr-un bol de mixer si se zdrobesc cu mixerul vertical. Se adauga branza, mascarpone si zaharul si se amesteca bine, apoi se adauga jumatate din frisca batuta si din nou se amesteca cu mixerul.  In final se adauga bucatile de nectarine si restul de frisca si se amesteca cu lingura avand grija sa nu se zdrobeasca nectarinele.

Se pune toata crema peste blatul de biscuiti si se orneaza cu piersici si afine.

Peste fructe se toarna glazura din tort gelee transparent, preparat conform instructiunilor de pe plic.

Din pacate nu pot sa va arat sectiunea, pentru ca tortul l-am facut pentru o colega. 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu afine si nectarine-0
Cheesecake cu afine si nectarine-1
Cheesecake cu afine si nectarine-2
Cheesecake cu afine si nectarine-3

COMENTARII (27)

Criss

Criss 1

22.09.2011, 13:29

Multumesc Mihaela.

Lau

Lau 1

04.10.2011, 22:48

super

Criss

Criss 1

05.10.2011, 05:56

Multumesc draga mea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!