Cheesecake cu banane( fara coacere)

de nadina73 in Dulciuri, 30 Noi 2010 | 16919 vizualizari

COMENTARII (22)

nadina73 1

01.12.2010, 02:21

Va plac bananele?sant bune nu-i asa?pai atunci va servesc cu mare dragnu va ganditi la prosti:e cu banane

Ina 1

01.12.2010, 09:06

te baaaaaat!!!!!!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.12.2010, 09:15

wow ce bn arata

Crista_Luca 1

01.12.2010, 09:27

nadi vrei sa murim aici ....???
ador bananele ...si azi postesc .....
trebuie sa ma uit numai la retete de postttttt

giuliana 1

01.12.2010, 09:42

waw ce bunatate

lilik 1

01.12.2010, 09:58

ce bine arata....vreau si eu o feliuta(dak mai e)

corina241 1

01.12.2010, 10:26

daca s-a papat repede,trebuie sa fi fost tare bunnnn

Rocsi 1

01.12.2010, 10:34

asta de aseara l-am admirat..minunat

MIUTA 1

01.12.2010, 10:39

la favorite si 5 furcu pentru el

Dana_Retetegg 1

01.12.2010, 10:40

arata delicios

lia maria 1

01.12.2010, 11:04

nadinaaaaaaaaama omori cu bunatatile tale

Oana 1

01.12.2010, 12:31

Ce bine arata! rapid si buuun, banane si branzica

kamy 1

01.12.2010, 12:48

ce bunatati faci tusi ce bn arata 5f

Corinuta 1

01.12.2010, 13:58

stii ca-mi place cu branza!

Mitinita 1

01.12.2010, 15:21

si eu ,si eu

La Ancuta 1

01.12.2010, 16:12

o bunatate

diaconta 1

01.12.2010, 19:03

Bineeeeeee mie sa-mi dai de unde nu's bananea venit mofturoasa

mariac 1

02.12.2010, 21:13

ela 1

08.12.2010, 01:20

cum l-am ratat????????

mioritza_2oo6 1

15.10.2011, 21:53

praful de budinca se pune asa cum e?
sau nu am intes eu?

nadina73 1

16.10.2011, 23:54

Mioritza ,da se pune prafu de budinca asa cum e din plic

nadina73 1

16.10.2011, 23:57

Sau si mai bun e daca inlocuiesti prafu de budinca cu crema"OLE DE VANILIE" e minunat,incearcal

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu stafide