Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli

de Anamaria Cook in Prajituri, 24 Apr 2013 | 24131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g crema de branza(eu am folosit Philadelphia)
  • 284 g frisca lichida
  • 100 g zahar pudra
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • o pastaie de vanilie
  • 6-7 capsune (depinde cat de mari sunt indeajuns sa acopere suprafata cheesecake-ului)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli:

Pasul 1 Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt. Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabila ( Ø 23 cm) si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.  

Pasul 2  Intr-un castron incapator puneti crema de branza, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie (puteti folosi o lingurita extract de vanilie) si mixati 1-2 minute. Adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce obtineti un amestec omogen. Puneti crema de branza peste baza de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.  

Pasul 3 Taiati capsunele in felii subtiri si acoperiti cheesecake-ul  complet. Eu am acoperit cu putin jeleu de capsune preparat conform instructiunilor de pe pachet. Puneti la frigider peste noapte.

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.    

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

alinutza1983 1

02.06.2013, 09:08

desertul meu favorit...cheeesecaaaaaaakeeeeeeeeee

moni27 1

18.04.2014, 10:49

tare bine arata!!!

mihaelam90 1

18.04.2014, 14:14

O pregatesc de Paste! Super delicioasa!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!