Cheesecake cu capsuni

de angyb in Prajituri, 5 Iun 2012 | 2326 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul:

  • 250 g biscuiti petit
  • 150 g unt
  • 3 lg zahar
  • 2 lg.ciocolata praf

Crema:

  • 200 ml frisca
  • 500 g mascarpone
  • 100 g crema de branza
  • 3,4 lg de zahar

Glazura:

  • 500 g capsuni
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni:

Blatul:Macunati biscuiti peste care adaugati untul topit ,zaharul si ciocolata si amestecati bine. Amestecul obtinut se intinde intr-o tava cu inel detasabil.Se da la rece.

Crema: Bateti spuma frisca adaugati crema de branza si mascarponele si zaharul amestecand mereu .crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti.

Glazura:taiati marunt capsunile .se pun intr-o strecuratoare impreuna cu zahar.siropul obtinut se pregateste impreuna cu un plic de gelatina (daca mai este nevoie de lichid se adauga apa) se adauga peste capsunile taiete marunt si se toarna peste crema de branza .

Al doilea plic de gelatina se prepara conform indicatilor de pe plic si se toarna peste capsuni.

Se lasa la rece ce putin o ora inainte de a-l taia.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake cu capsuni 165570
retete culinare - Cheesecake cu capsuni 165571
retete culinare - Cheesecake cu capsuni 165572
retete culinare - Cheesecake cu capsuni 165573
retete culinare - Cheesecake cu capsuni 165574
retete culinare - Cheesecake cu capsuni 165575

COMENTARII (18)

angyb 1

05.06.2012, 15:43

Bya Ralu 1

05.06.2012, 19:58

ce bunatate ai pregatit angy

iri_iri 1

05.06.2012, 22:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21