Cheesecake cu capsuni

de ela in Prajituri, 6 Iun 2013 | 7628 vizualizari

 

am facut prea multa crema pentru tortul cu capsuni si ciocolata,asa ca am fost nevoita sa mai fac ceva si cu crema ramasa...a iesit ceva delicios...

 

INGREDIENTE

  • 150gr biscuiti
  • 75gr unt
  • 150 gr iaurt de capsuni
  • 200gr capsuni+1lingura zahar pudra
  • 3 plicuri gelatina+3 linguri apa rece+150 ml apa
  • 150 ml frisca lichida
  • 2plicuri intaritor de frisca
  • 150 gr branza ricotta
  • 100 gr zahar pudra
  • crema de vanilie si sirop de ciocolata sau fulgi de ciocolata,ori capsuni proaspete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni:

Biscuitii ii punem in robotul de bucatarie si ii macinam. Untul il punem la topit si apoi il amestecam rapid cu biscuitii si punem intr-o forma de tort cu fund detasabil de 20cm si nivelam.Dam la frigider 10minute sa se intareasca. Capsunile le spalam si le curatam si le taiem marunt.Le punem la scurs intr-o sita,presaram o lingura de zahar pudra ,cu cateva ore inainte

Gelatina o punem cu 3linguri de apa la inmuiat cateva minute,apoi adaugam restul de apa si punem la foc mic pana este pe punctul de a incepe sa fiarba si amestecam continuu.Lasam sa se racoreasca pana pregatim restul cremei.

Mixam iaurtul de capsuni cu zaharul pudra,apoi adaugam crema ricotta si amestecam bine. Separat,batem frisca cu intaritorul de frisca pana se intareste apoi o adaugam in crema de iaurt.La sfarsit,adaugam gelatina racorita putin si omogenizam bine totul.

Punem si capsunile si amestecam usor.Turnam peste blatul de biscuiti si nivelam.Dam la frigider cateva ore sa se intareasca,apoi scoatem marginile formei,ornam dupa gust cu crema de vanilie,de ciocolata sau ce dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert clafoutis cu capsuni