Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Oana in Slow Cooker, 26 Mai 2015 | 4640 vizualizari

 

Un desert delicios, pe care il ador in orice forma! A iesit perfect si la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L! 

 

INGREDIENTE

    • biscuiti- 200 g
    • unt topit- 80 g
    • crema de branza- 600 g
    • oua-2 buc
    • zahar- 100 g
    • coaja rasa de la o lamaie
    • vanilie- o lingurita
    • ciocolata neagra- 50 g
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

  • Maruntiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit

  • Puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului CrockPot 4,7 l si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului

  • Amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ciocolata rasa, omogenizand bine compozitia

  • Turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti

  • Setati slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 l Digital pe functia Low, pentru 3 ore

  • Scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot