Cheesecake cu ciocolata si zmeura

de Anamaria Cook in Prajituri, 17 Mai 2012 | 11343 vizualizari

 

A fost prima oara cand am facut cheesecake, cum aici gasesti peste tot am tot amanat sa fac una de casa. A fost atat de usor de preparat si atat de gustoasa incat promit sa nu mai cumpar niciodata :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g crema de branza(eu am folosit Philadelphia)
  • 180 g biscuiti digestivi
  • 75 g unt topit
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 200 g frisca lichida
  • 75 g zahar
  • 150 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata si zmeura:

  Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdroitii cu un facalet, cat de fin puteti.

Adaugati untul topit si amestecati bine avand grija sa nu lasati nici un biscuite uscat.

  Puneti biscuitii intr-o forma de prajitura rotunda cu baza detatsabila (pentru a putea scoate prajitura usor fara ai strica forma) si presati cu o lingura.

Intr-un bol incapator puneti crema de branza, zaharul si frisca lichida si mixati la viteza mica.

 Adaugati zmeura peste crema si amestecati usor sa nu se zdrobeasca.

Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi si adaugati-o peste crema de branza, amestecati de cateva ori fara a incorpora total ciocolata in crema.

Turnati amestecul peste biscuiti si puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.

Cand crema sa inchegat taiati felii, pudrati cu zahar sau cu ciocolata rasa(optional) si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu afine si ciocolata alba