Cheesecake cu coacaze rosii

de Ligia Bxl in Prajituri, 29 Iul 2014 | 9979 vizualizari

 

Imi plac prajiturile cu fructe enorm de mult,asa ca in acest sezon profit la maxim :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce de vaca
  • 4 oua
  • 4 linguri cu gris rase
  • 125 unt moale
  • 200-250 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 gr coacaze rosii
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • Pentru sirop:
  • 1 ceasca de coacaze rosii
  • 2-3 linguri de zahar
  • 2-3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu coacaze rosii:

Untul moale la temperatura camerei se amesteca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devine spuma.

Peste se adauga galbenusurile,grisul,praful de copt, branza si zeama de lamaie,dupa care se incorporeaza toate.

Albusurile se bat spuma cu putina sare si se incorporeaza si ele usor cu o spatula impreuna cu compozitia de branza.

La final se adauga coacazele curatate de codite si spalate.

Aceasta compozitie se toarna intr-o tava de copt detasabila de 25-26 cm,unsa si tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul incins inainte,la 170°c ,pentru coacere sa se rumeneasca frumos.

Se lasa la racit apoi se portioneaza.Se face un sirop:se fierb coacazele cu zaharul si apa iar dupa ce sa ingrosat se da de pe foc si se strecoara de seminte si coji.Se toarna peste fiecare portie de cheesecake la servire.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu jeleu de fructe