Cheesecake cu dovlecei si feta

de Rux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 5224 vizualizari

 

Un cheese cake ce poate fi folosit ca aperitiv si la fel de bine ca garnitura...sau chiar ca fel principal...gustos si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • Ai nevoie de
  • 2 cesti( cani) de dovlecei curatati,spalati si taiati
  • 1 lingurita de sare fina
  • 2 cesti ( cani ) si jumatate de branza feta maruntita
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 cepe taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca patrunjel taiat marunt
  • coaja de la o lamaie
  • 2 oua batute bine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dovlecei si feta:

Incingi cuptorul( foc mediu sau 180 grade) Ungi o forma cu unt

Dovleceii ii presari cu sare si ii lasi deoparte, ii presezi usor sa iasa apa daca au... Combina feta cu parmezanul, ceapa, usturoiul, coaja de lamaie, patrunjelul si apoi cu ouale, adauga dovleceii, aseaza totul in forma de tarta( eu am folosit forma de tort in care am asezat hartie sa nu curga), si da la cuptor 60 de min...cand e aproape gata adauga branza feta desupra si mai da la cuptor inca 15 min...si gata...pofta mare

 

COMENTARII (9)

Rux 1

11.11.2010, 14:50

Fetelor

Ligia Bxl 1

08.02.2011, 18:33

tot dovlecei si ce bine arataaaa

adry88 1

29.05.2011, 13:07

arata bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55