Cheesecake cu dulceata de afine

de susu in Prajituri, 2 Feb 2011 | 4754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 g biscuiti obisnuiti
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de lapte  
  • Pentru crema:
  • 250 g mascarpone
  • 300 g branza dulce de vaca
  • 4 oua
  • Zahar vanilat
  • 7 linguri cu zahar
  • 1 borcan dulceata de afine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de afine:

Sfarami biscuitii marunt, adaugi untul topit, oul intreg si laptele. Intr-o tava detasabila de tort pui compozitia de biscuiti si ii presezi cu fundul unui pahar sa nu ramana goluri, aceasta va fi baza pentru prajitura.

Pentru crema bati albusurile spuma cu 4 linguri de zahar si le pui la rece. Amesteci galbenusurile cu 3 linguri de zahar, peste galbenusuri adaugi mascarpone si albusurile spuma. La sfarsit adaugi branza de vaci si esentele.

Peste baza de prajitura pui crema si dai la cuptor pentru 40 de minute. Cand are o culoare aurie este gata. Se pune la rece pentru cateva ore si apoi se desface pe un platou si se unge cu dulceata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82062
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82063
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82064
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82065
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82066
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82067
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82068
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82069
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82070
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82071
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82072
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82073
retete culinare - Cheesecake cu dulceata de afine 82074

COMENTARII (17)

Criss 1

03.02.2011, 10:49

Super! La favorite.

adry88 1

04.07.2011, 21:44

babi5 1

07.10.2014, 08:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21