Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune

de rodicamaria in Prajituri, 12 Ian 2014 | 3194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g capsune
  • 250 g rubarba
  • 200 g zahar
  • 210 g biscuiti fin macinati
  • 450 g branza dulce
  • 110 g unt+1 lingurita pt uns tava
  • 60 g zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker
  • 2 oua
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune:

Blatul : biscuitii macinati se framanta bine cu untul topit si se aseaza in tava unsa cu unt. Se preseaza bine.

Branza se amesteca cu zaharul si ouale si se toarna peste blat.

Se da tava la cuptorul incins in prealabil pt.45 min sau pana se incheaga compozitia dar nu devine aurie.

Dulceata : eu am avut capsune si rubarba din congelator.Le-am pus intr-un vas antiaderent cu zaharul presarat peste ele si le-am lasat sa se dezghete putin(nu de tot) pana si-au lasat putina zeama si apoi am pus la fiert foc mic pana s-a evaporat apa si s-a inchegat dulceata.

Peste prajitura fierbinte am turnat dulceata(nu am folosit toata cantitatea , doar 1/2)in strat subtire si apoi am presarat cu generozitate fulgi de cocos si am mai dat la cuptor 15 min(pana s-au facut maronii fulgii de cocos pe margine).

Am lasat sa se raceasca bine.Este indicat sa stea peste noapte in frigider si apoi sa se portioneze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake la rece cu dulceaţă de dovleac