Cheesecake cu dulceata de visine

de CameliaR in Dulciuri, 16 Sep 2015 | 2328 vizualizari

 

Azi am facut din nou acest desert deoarece ne-a placut tare mult. Numai ca azi am folosit dulceata de visine. A iesit superb de delicios!
Am amestecat exact ca ieri biscuitii cu crema de branza. A iesit super fain asa si am decis sa pastrez aceiasi compozitie. :D

 

INGREDIENTE

  • 250 branza crema
  • 250g branza de vaci
  • 5 oua
  • 2 linguri de amidon
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 150 g de biscuiti
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 100 g de unt la temperatura camerei
  • 1 lingura de scortisoara
  • dulceata de visine
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de visine:

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 10 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de lamaie.Omogenizam bine.Amestecam toate ingredientele pentru crema cu biscuitii. Se toarna in tava si se da la cuptor timp de 45-50 de minute.Cand este gata il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca dupa care il dam la frigider timp de 1 ora. Servim cu dulceata de visine. Absolut delicios!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

dantes 1

19.09.2015, 10:15

Delicios!

CameliaR 1

19.09.2015, 10:50

Multumesc mirela si dantes!

RuxyRux 1

19.09.2015, 20:24

Delicios arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase