Cheesecake cu fructe de padure

de Oana in Prajituri, 23 Iul 2014 | 4281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr amaretti
  • 200 gr biscuiti digestivi
  • 100 gr unt
  • 500 gr branza de vaci
  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 100 gr zahar brut
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Topping:
  • 200 gr zmeura proaspata
  • 200 gr mure proaspete
  • 100 gr afine proaspete
  • un plic tort gelee rosu
  • 2 linguri cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Mai intai se zdrobesc biscuitii si amaretti, eu i-am pus la robot. In loc de biscuiti digestivi am gasit la Megaimage niste biscuiti sfaramiciosi cu scortisoara, o bunatate! Biscuiti maruntiti se amesteca cu untul topit si se pun intr-o forma rotunda cu pereti detasabili (diametru 22 cm). Se preseaza bine cu mana sau cu o lingura.

In vasul de la robot se amesteca apoi toate ingredientele pentru crema de branza si se toarna amestecul peste baza de biscuiti.

Se pune forma intr-o tava mai mare si se pune in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Se lasa la copt 40-45 de minute, pana branza este inchegata bine.

Se scoata tava si se lasa la racit. Peste cheescake-ul racit se asaza fructele de padure si se prepara jeleul dupa intructiunile de pe plic, apoi se toarna deasupra. Se pune la rece cateva ore. 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu fructe de padure-0
Cheesecake cu fructe de padure-1
Cheesecake cu fructe de padure-2
Cheesecake cu fructe de padure-3
Cheesecake cu fructe de padure-4
Cheesecake cu fructe de padure-5
Cheesecake cu fructe de padure-6
Cheesecake cu fructe de padure-7
Cheesecake cu fructe de padure-8
Cheesecake cu fructe de padure-9

COMENTARII (19)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

24.07.2014, 08:07

Mamma miaaaa!

Lia_

Lia_ 1

24.07.2014, 09:39

acesta este foarte bun. bravoooo

dantes

dantes 1

24.07.2014, 09:50

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!