Cheesecake cu gorgonzola si nuci

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 2524 vizualizari

 

Visez bucataria, respir bucataria, mereu in cautare de noi retete, mereu in cautare de noi ingrediente, trebuie sa gust tot, sa miros tot: este oare o obsesie sau o mare iubire?

 

INGREDIENTE

  • 100 g paine biscotata
  • 80 g unt
  • 200 g branza robiola
  • 200 g gorgonzola
  • 80 g nuci
  • 1 si 1/2 foi de gelatina
  • 100 ml lapte.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu gorgonzola si nuci:

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntim bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta ca si baza in paharele (cu aceste ingrediente am facut 5  paharele).

Amestecam apoi bine gorgonzola impreuna cu robiola. Scurgem gelatina si o inmuiem cu laptele cald. O incorporam in amestecul de branza. Adaugam si 50 g nuci macinate. Varsam crema obtinuta in paharele.

Nucile ramase le taiem nu foarte marunt, cu cutitul si le folosim pentru a decora cheesecake-urile noastre la pahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu gorgonzola si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

Rocsi 1

08.01.2014, 11:21

MotanLaOale 1

08.01.2014, 12:53

GretaRachita 1

08.01.2014, 13:08

Multumesc fetelor. Va pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita