Cheesecake cu lămâie (fără coacere)

de AndrutzaP in Dulciuri, 22 Iul 2016 | 4334 vizualizari

 

  Acest cheesecake este al doilea pregatit o data cu cel de piersici. 
http://www.bucataras.ro/retete/cheesecake-cu-piersici-fara-coacere-78632.html
   

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 164 g biscuiti digestivi
  • 75 g unt (82% grasime)
  • Crema de branza
  • 100 g ricotta
  • 150 ml iaurt
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 pliculet gelatina granule
  • 2 linguri zahar pudra
  • Jeleu de lamaie
  • 2 lamai
  • 100 ml suc de piersici
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 lingura faina
  • Decor
  • 1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lămâie (fără coacere):

   Asezati pe fundul si pe peretii vasului in care veti monta prajitura folie alimentara sau folie de aluminiu.

   Pregatiti blatul. Biscuitii maruntiti bine se amesteca cu untul topit. Compozitia rezultata se aseaza pe fundul tavii cat mai omogen si bine tasat puteti. Puneti vasul in frigider cat timp pregatiti crema de branza.

  Frisca se bate bine. Separat amestecati ricotta cu iaurtul si cu zaharul. Incorporati frisca in amestecul de ricotta si omogenizati bine. Gelatina se pregateste conform instructiunilor si se incorporeaza in crema de branza.

   Varsati crema de branza peste baza de biscuiti niveland cu grija. Lasati vasul la frigider 2-3 ore, pana se intareste crema de branza.

   Jeleul de lamaie. Zeama de la 2 lamai se amesteca cu sucul de piersici, cu zaharul si cu faina. Puneti compozitia pe foc si amestecati incontinuu sa nu se faca cocoloase.  Cand jeleul se ingroasa, luati-l de pe foc si asezati-l uniform peste prajitura.

   Mai lasati la frigider 2-3 inainte de a consuma.

   Ornati cu lamaie dupa imaginatie.

   Serviti cu placere.  


TIPS-URI

1

in crema de branza puteti inlocui iaurtul simplu cu iaurt cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lămâie (fără coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

24.07.2016, 21:29

Imi place mult ca are lamaie!

VanessaAli 1

02.08.2016, 17:39

O bunatate!

mihaelar63 1

25.08.2016, 02:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte