Cheesecake cu lapte condensat

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 13 Noi 2016 | 8077 vizualizari

 

Un desert usor fara coacere.

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 380 ml lapte condensat
  • 300 ml smantana 25% grasime
  • 175 g smantana 20 % grasime
  • 15 g gelatina granule
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 linguri lapte dulce
  • chipsuri de ciocolata mari si mici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lapte condensat:

Macinam biscuitii apoi ii amestecam cu untul topit.Intr-o tava rotunda de tort, detasabila, asezam folie alimentara apoi distribuim amestecul de biscuiti presand usor. Introducem tava la rece.

Pentru crema amestecam laptele condensat cu smantana si zaharul pudra.Adaugam si chipsuri de ciocolata. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic si apoi o amestecam cu crema de smantana si lapte condensat.

Turnam compozitia peste biscuiti si introducem la rece pana se intareste.Initial am decorat cu chipsuri de ciocolata, dar pentru domnisoara mea nu era suficienta ciocolata si atunci am topit o ciocolata cu cateva linguri de lapte si am distribuit-o peste prajitura.Din loc in loc am mai asezat si chipsuri de ciocolata,

Un desert usor si foarte gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Zamfira 1

13.11.2016, 22:40

Dulciuri cu Georgiana 1

14.11.2016, 08:55

Draminator 1

19.12.2019, 22:08

Pentru ce diametru de tava de copt este reteta?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)