Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)

de mimmi in Prajituri, 27 Iun 2012 | 2726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza (eu am pus de vaci),
  • o conserva lapte condensat (397 g),
  • 3 oua,
  • Baza :
  • 170 g biscuiti digestivi,
  • 70 g unt topit,
  • Sosul de mure :
  • 200 g mure (congelate),
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lapte condensat ( Copt):

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam. Ii amestecam cu untul topit si tapetam o forma rotunda (care la randul ei este tapetata cu hartie de copt). Dam forma la frgider pana pregatim umplutura.

Mixam ouale, adaugam branza, mixam 1 minut si adaugam si laptele condensat. Mixam din nou pana se incorporeaza totul. Turnam crema in tava si dam forma la cuptor pentru cca 50 de minute, pana se intareste si se rumeneste usor.  

Pentru sos : Am pus murele in blender, le-am mixat bine bine si le-am strecurat printr-o sita.

Dupa ce s-a racit cheesecake-ul il ornam cu mure si il servim cu sosul proaspat ! Enjoy !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake cu lapte condensat ( Copt) 168418
retete culinare - Cheesecake cu lapte condensat ( Copt) 168419
retete culinare - Cheesecake cu lapte condensat ( Copt) 168420

COMENTARII (13)

Alinutza80 1

27.06.2012, 18:52

foarte bun

iri_iri 1

28.06.2012, 05:36

Sim0na 1

28.06.2012, 14:50

Numai niste bunatati cu lapte condensat am vazut in ultimul timp.. Deci, neaparat trebuie sa il incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S