Cheesecake cu levantica

de Poliana in Prajituri, 28 Sep 2012 | 4344 vizualizari

COMENTARII (22)

Lorra 1

28.09.2012, 08:56

MMMmmmmm un deliciu

MotanLaOale 1

28.09.2012, 08:56

Ina 1

28.09.2012, 09:36

mmmmm...

_Alina_ 1

28.09.2012, 09:53

Ce bine arata!

Lau 1

28.09.2012, 10:40

delicioasa

Bya Ralu 1

28.09.2012, 10:57

buna tare

gaby_gabytza 1

28.09.2012, 10:58

Buuuun

deyutzky 1

28.09.2012, 12:27

likee

Sim0na 1

28.09.2012, 14:12

offfff, iar ma omori cu dulce d-asta frumos de-al tau!

alinutzika 1

28.09.2012, 14:35

f dragut arata...

Rocsi 1

28.09.2012, 15:04

Cred ca are o super aroma!

adry88 1

28.09.2012, 15:14

delicios

alba_zori 1

28.09.2012, 17:58

Arata foarte bine,in loc de colorant artificial puteai sa folosesti suc de mure la storcator ca tot c-am asa ceva iesea,tu ai mai facut torturi si stii,e mai natural,dar ti-a iesit bine oricum,ai mana buna stiu ahh si in plus sti ca toate sucurile din sticle si produsele confectionate din comert au coloranti alimentari deci sa stai linistita..nu-i bai mare

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:47

Ce nebunie de prajitura...nici eu nu am mancat levantica nciodata desi e planta mea favorita, si o am peste tot, in crema, sapun, ulei esential...ti-a iesit grozav! pana la urma, ti-a placut?

Mihaela11_jo 1

29.09.2012, 11:31

Foarte apetisanta

lilik 1

29.09.2012, 20:02

Arata grozav de bine

mamaieelena 1

30.09.2012, 18:24

Poliana 1

01.10.2012, 22:02

Va multumesc tuturor si va pup cu drag!

Angelina_Elena 1

02.10.2012, 22:45

minunat Cheesecake!

Poliana 1

03.10.2012, 08:18

Elena, multumesc!

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:41

wowww, Super arata

Poliana 1

10.10.2012, 09:07

Mihaela, multumesc!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu gem si zmeura