Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Astăzi am avut chef de ceva dulce, fresh și extrem de simplu de făcut. Mai ales că m-am orientat la ce mai aveam prin frigider și prin dulap, și am spus să fac o rețetă simplă, dar aromată.
- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;
- Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;
- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;
- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.
1
Trebuie tinut la rece cel putin doua ore;
2
Chiar daca folositi napolitane din comert, prepararea termica nu le afecteaza.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult