Cheesecake cu visine

de Doralinda in Prajituri, 24 Ian 2013 | 1426 vizualizari

 

Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza philadelphia
  • 180 gr unt
  • 1 pachet de biscuiti digestivi
  • 1 cutie cu lapte condesat indulcit
  • 2 lamai
  • 1 borcan de dulceata de visine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine:

Se topeste untul, il dam deoparte si macinam biscuitii cu mixerul dupa care ii amestecam cu untul. Punem compozitia pe o farfurie plata, de ajutor e daca aveti si o forma rotunda, si apasam cu o lingura pe toata suprafata si punem la frigider ptr cca 5 min. Apoi laptele il batem cu mixerul pana se face spuma, la care adaugam branza si mixam inca cca 10 min, apoi punem si sucul de la lamai si mai amestecam  2 minute. Turnam compozitia peste baza de biscuiti si lasam la frigider 1 ora, dupa care punem dulceata.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune in dulceata, putin coniac ptr o aroma si un gust mai special.

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu visine-0
Cheesecake cu visine-1
Cheesecake cu visine-2
Cheesecake cu visine-3
Cheesecake cu visine-4
Cheesecake cu visine-5

COMENTARII (32)

Doralinda 1

24.01.2013, 20:41

Lavinia, multumesc frumos!

Angelina_Elena 1

24.01.2013, 23:20

imi place mult!

Doralinda 1

25.01.2013, 00:05

multumesc frumos elena!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04