Cheesecake cu visine - reteta nr 100

de AnyCostescu in Prajituri, 25 Feb 2013 | 1560 vizualizari

 

Este prima oara cand fac cheese cake si rezultatul m-a dat pe spate:)
eu am pus dedesupt si o foaie de pandispan dar cand l-am taiat s-a faramitat....deci nuu va recomand sa faceti la fel :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g smantana
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g visine
  • 200 g zahar tos
  • 2pliculete zahar vanilat
  • 1 plic jumate de gelatina
  • frisca la tub pt ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine - reteta nr 100:

Pentru inceput punem visinele la scurs pe un servetel absorbant.

Smantana o batem cu zaharul tos si cel vanilat.

Branza o punem in blender si o mixam pana iese o pasta fina. Punem branza peste smantana si amestecam bine..

Gelatina o topim in 2 linguri de apa, iar apoi o punem peste compozitia rezultata mai sus.

Amestecam totul bine..Rasturnam compozita intr-o tava rotunda si dam la frigider peste noapte...

A doua zi rasturnam cheesecake-ul pe un platou si il ornam cu frisca si visine.

Pofta mare:)

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu visine - reteta nr 100-0
Cheesecake cu visine - reteta nr 100-1
Cheesecake cu visine - reteta nr 100-2
Cheesecake cu visine - reteta nr 100-3
Cheesecake cu visine - reteta nr 100-4
Cheesecake cu visine - reteta nr 100-5
Cheesecake cu visine - reteta nr 100-6

COMENTARII (23)

AnyCostescu

AnyCostescu 1

25.02.2013, 21:32

Anett

Anett 1

26.02.2013, 14:26

hmmmm deliciu!

AnyCostescu

AnyCostescu 1

26.02.2013, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!