Cheesecake cu zmeura

de cristinne in Prajituri, 21 Mar 2011 | 2995 vizualizari

 

Usoara, pufoasa si f usor de facut
PS; abia astept zmeura proaspata, din pacate acum am folosit indulcita, la borcan, insa cu proaspata cred ca e si mai si.
Eu am facut 2 tarte, una mai mica si mai subtire si una mai mare cu mai multa zmeura.

 

INGREDIENTE

  • crema de branza mascarpone: 500gr;
  • portocale confiate (dulceata)
  • zahar pudra: 200 gr;
  • biscuiti petit beurre: 120 grame;
  • unt: 70 grame;
  • 1 borcan de zmeura indulcita;
  • 1 cutie frisca lichida 200ml;
  • 1 gelatina;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.

Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil)

Se scurg zmeurele si ori se pun toate deasupra una langa alta ori se pun jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecate cu crema de branza. Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti deja asezat frumos si dat la cuptor la alegere, pt a deveni mai crocant (10minute) sau nu.  Se topeste gelatina in sucul compot de la zmeura pe foc si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire tot peste tarta si peste zmeuricile asezate.

Se da la rece minim 4,5 ore (de preferat o noapte).

Este incredibil de buna si de pufoasa !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93452
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93453
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93454
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93455
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93456
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93457
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93458
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93459
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93460
retete culinare - Cheesecake cu zmeura 93525

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:55

divainbucatarie 1

22.03.2011, 09:36

adry88 1

02.06.2011, 17:04

un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18