Cheesecake de ciocolata

de Doralinda in Torturi, 8 Iun 2013 | 3404 vizualizari

 

De ce nu si cu ciocolata?! Minunat a iesit! Iar combinatia cu capsuni si frunze de menta, e nemaipomenita, se potriveste perfect!!!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr biscuiti digestivi macinati
  • 30 gr unt topit
  • 500 gr branza crema (gen philadelfia)
  • 50 gr zahar
  • 5 foi de gelatina
  • 200 ml smantana usor batatuta cu mixerul
  • 250 gr ciocolata ptr topit
  • cateva capsuni ptr decor
  • cateva frunze de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake de ciocolata:

Amestecati intr-un vas biscuitii (care in prealabil i-ati macinat in blender) cu untul si si intindeti apoi intr-o forma cu diametrul 20 cm. Puneti foile de gelatina intr-un vas cu apa rece la inmuiat apoi stoarceti de apa si amestecati gelatina cu 3-4 linguri de apa fiarta. Bateti la mixer crema de branza cu zaharul, adaugati apoi gelatina topita si smantana batuta.

Puneti si ciocolata topita si mai amestecati pana se omogenizeaza. Intindeti crema peste stratul de biscuiti si puneti tortul in frigider ptr cca 4 ore.

Dupa ce s-a racit bine, treceti un cutit de jur imprejurul tavii(e indicat sa folositi un cerc fara fund, si sa asezati stratul de biscuiti direct pe o tava ca atunci cand desfaceti, sa va ramana frumos, ptr ca nu veti putea muta tortul apoi!) si scoateti cercul.

Decorati cu jumatati de capsuni si frunzulite de menta.

TIPS-URI

1

Eu nu am avut aceasta branza si am inlocuit cu jumatate de cantitate mascarpone si jumatate cu o branza crema mai acrisoara. Da un gust minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
,,After eight" Cheesecake