Cheesecake Dukan

de mimmi in Dulciuri, 14 Apr 2013 | 2865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente crusta:
  • 1 ou intreg + un albus de ou
  • un praf de sare
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura zahar

Crema de branza:

  • 250 g branza de vaci cu 0,2 % grasime
  • un iaurt mic cu 0 % grasime
  • 2 linguri indulcitor (xylitol)
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Dukan:

Prima data ne ocupam de blat :

Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul. Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. Amestecam cu dosul unei linguri,incet pentru a nu se lasa albusurile. Tapetam o tava cu hartie de copt,turnam compozitia si o dam la cuptor pentru cca 25 de minute,pana s-a rumenit. Intre timp pregatim crema: Mixam oul cu indulcitorul,branza,zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a rumenit blatul,turnam crema peste si il mai dam la cuptor pentru cca 25-30 de minute,pana s-a inchegat crema. Il lasam la racit dupa care il putem taia. Pofta Buna!
Cheesecake-ul se poate consuma atat in etapa de atac cat si in croaziera .
Cei ce sunt in etapa de atac il puteti consuma in 3 zile/persoana,iar ce ce sunt in etapa de croaziera il pot consuma in 2 zile/persoana.
Am folosit o tava de chec.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake Dukan 219447
retete culinare - Cheesecake Dukan 219448

COMENTARII (11)

mimmi 1

14.04.2013, 16:51

Gaby,draga mea,in etapa de atac fiecare poate consuma 1 lingura jumate de tarate de ovaz si iti ajunge cheesecake-ul 3 zile.
Cei ce sunt in etapa de croaziera pot consuma 2 linguri de tarate pe zi si atunci pot consuma cheesecake-ul in doua zile

Bya Ralu 1

14.04.2013, 18:40

bun

Rocsi 1

14.04.2013, 20:56

O bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55