Cheesecake in vas Zepter

de Lorra in Prajituri, 8 Iul 2013 | 5788 vizualizari

 

Iata si un desert, simplu, rapid si tare dulceeeee :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 25 gr. stafide
  • 100 gr. unt
  • 150 gr. zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake in vas Zepter:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie, apoi se amesteca cu branza.

Untul la temperatura camerei, se amesteca cu un pic de sare pana devine omogen.

Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.

Seprat, se amesteca faina cu grisul si praful de copt, apoi se adauga in compozitia de branza.

La final se bat albusurile batute spuma si amestecate cu zaharul pana se topeste, si se incorporeaza in restul preparatului.

 

Se aseaza hartia de copt in vasul Zepter si se toarna compozitia.

Se aseaza pe ochiul cel mai mic al aragazului, la foc minim si se lasa la copt pana cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi. 

Din cand in cand este recomandat sa se stearga condensul format pe interiorul capacului.

Se opreste focul si se mai lasa 10 min. dupa care se poate scoate din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa la racit si se tapeteaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa