Cheesecake simplu

de Panacris in Prajituri, 19 Apr 2012 | 2997 vizualizari

 

Pai daca Cristi, s/a hotarat sa incheie cu chescake-rile, eu abia acum le/am descoperit simplitatea si savoarea, asa ca voi continua prepararea lor. Reteta 200!!!

 

INGREDIENTE

  • biscuti digestiv 500 g.,
  • unt 250 g.,
  • gem de pere 200 g.,
  • branza de vaci cremoasa 1000g.,
  • galbenus de ou 4 bucati,
  • zahar pudra vanilinat 100 g.,
  • frisca lichida 200 ml.,
  • coaja de lamaie 50 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu:

Biscutii se toaca marunt cu robotul, se amesteca cu untul topit si gemul de pere. Se aseaza pe fundul unei forme termorezistente. Intre timp branza de vaci se amesteca cu galbensurile de ou, zaharul pudra, frisca si coaja de lamaie. Se rastoarna crema de frisca peste blatul de biscuti si se pune la copt in cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc mic. Se serveste pudrata cu zahar praf vanilinat si dupa gust cu siropr de visnie sau sos de ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake simplu-0
Cheesecake simplu-1
Cheesecake simplu-2

COMENTARII (16)

diaconta 1

20.04.2012, 09:27

Felicitari Cristina
un dulce intotdeauna bun

Panacris 1

20.04.2012, 09:45

Multumesc Claudia!

Cris2711 1

21.04.2012, 01:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04