Cheesecake simplu la rece

de VanessaAli in Torturi, 8 Ian 2016 | 1657 vizualizari

 

Cum am mai spus, imi place mult cheesecake-ul. Cel de la Marty e cel mai bun, toata lumea stie, dar si cele de casa ii fac concurenta. Prima data cand am preparat acest desert, l-am facut la cuptor. A fost foarte delicios, insa parca pe cel la rece il prefer mai mult. 

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300g biscuiti digestivi
  • aproximativ 150g unt topit

Crema:

  • 1kg branza de vaci Pilos
  • 200ml frisca lichida
  • 1 intaritor de frisca
  • 5 linguri de miere
  • 1 plic gelatina Dr.Oetker
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu la rece:

Punem biscuitii digestivi in robot si ii maruntim bine. Ii turnam intr-un vas si ii amestecam cu untul topit.Turnam intr-o tava rotunda si aranjam uniform cu mainile pe fund (optional si pe margini).

Batem frisca cu intaritorul,turnam branza,mierea si amestecam (gustati, si daca nu vi se pare suficient de dulce mai puneti miere). Preparam gelatina conform instructiunilor de aici (http://www.stickyfingers.ro/gelatina/) , iar cand s-a racit o adaugam la crema. Amestecam bine si turnam apoi in tava peste blatul de biscuiti.Nivelam. Dam la rece pana urmatoarea zi dupa care putem savura.

Mie imi place sa-l fac simplu ca apoi sa pot pune ce vreau eu pe el: gem (capsuni, zmeura,afine etc.), finetti , sos de caramel,nuci caramelizate etc. (orice va place)

Pofta buna!

 

COMENTARII (11)

Camelya

Camelya 1

08.01.2016, 20:19

Mmm, delicios!

Catalina L

Catalina L 1

08.01.2016, 20:55

VanessaAli

VanessaAli 1

08.01.2016, 22:14

Multumesc Bucatarasi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!