Chefal cu morcovi si conopida

de nilgun in Peste, 17 Sep 2013 | 804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chefal
  • 1 conopida
  • 4 morcovi
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • chimen
  • sare
  • piper
  • usturoi- 1 capatana mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal cu morcovi si conopida:

Pestele era deja fiert pentru borsul de peste, asa ca l-am pus intr-un vas yena, l-am stropit cu ulei de masline, am pus sare, piper sir rozmarin.

Conopida si morcovii se spala. Morcovii ii taiem sferturi, conopida o desfacem buchetele si le pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce si acestea au fiert, le strecuram si le mutam intr-un alt vas yena. De asemenea asezonam cu sare, piper dar si cu chimen si usturoi zdrobit.

Introducem ambele vase la cuptor. Lasam pentru circa jumatate de ora. Servim in aceeasi farfurie, morcovi si conopida cu peste.

Pofta buna! Se mai poate accentua gustul cu inca putin ulei de masline turnat deasupra.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260762
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260763
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260764
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260765
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260766
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260767
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260768
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260769
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260770
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260771
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260772
retete culinare - Chefal cu morcovi si conopida 260773

COMENTARII (18)

Lavinia 1

17.09.2013, 14:56

Foarte bun

Cris2711 1

17.09.2013, 19:16

mi-e foame

nilgun 1

17.09.2013, 20:12

mssss

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D