Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Printre tatea bunatati,am facut si cateva borcane cu rosii pentru iarna si pentru ca avem multe cherry in gradina,am pus si la borcan
Rosiile spalate,le punem intr-un vas cu apa si sare sa se opareasca 5min;le scoatem,dupa ce s-au racit le curatam de coaja,le punem in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii(mi-a ramas suc de asta toamna),infiletam capacele si fierbem borcanele 30-40min,le lasam in apa sa se raceasca apoi le depozitam in camara.
Se pot conserva si numai in sucul lor fara sa mai adaugati suc de rosii;curatate de coaja,puse in borcane,veti observa ca se umple borcanul cu sucul lor propriu apoi fierbeti borcanele.
1
aceeasi metoda poate fi folosita si cu rosii obisnuite doar ca le taiati in sferturi
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult