Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pornind de la reteta Mihaelei, American Pie, nu se putea, in plin sezon al cireselor, sa ratez o asa bunatate!! Mi se pare cea mai delicioasa varianta de prajitura cu cirese!
Aluat: Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat, care se intinde cu mana intr-o tava rotunda sau vas yenna, inclusiv pe pereti (eu am un vas yenna cu diametrul de 25 cm, dar cantitatile merg si la 23 cm).
Umplutura: Amestecam ciresele cu faina si zaharul. Veti observa ca sin sucul cireselor si faina se va forma un sos mai gros. Se pun peste aluat.
Zahar puneti dupa gust.
Topping: Se amesteca cu mana faina, zaharul, untul si zaharul vanilat pana se formeaza un fel de firimituri, care se imprastie peste ciresele puse in vas .
Se da la cuptorul incins la 180 grade C pentru circa 45 minute, pana se aureste frumos aluatul.
Iese o minunatie crocant-biscuitoasa, cu o aroma de-ti lasa gura apa!
Pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult